2013. június 21., péntek

wantz elhagyja a Copenhagen Wolves-t

A Copenhagen Wolves bejelentette, hogy  Bo "wantz" Vestergaard elhagyta a csapatot. A farkasok az Eternity Gaming-től fogják kölcsön kérni Søren "socN" Falke-t, a RaidCall EMS One nyári szezonjának döntőjére.
Az elmúlt pár hét folyamatának következményeként  Bo "wantz" Vestergaard úgy döntött, hogy kilép a csapatból és abbahagyja Counter-Strike-os karrierjét, kilenc nappal RaidCall EMS One nyári szezonjának döntője előtt, ahol a Verygames csapatával találkoznak a negyeddöntőben.
Március eleje óta volt a csapat tagja és nagy része volt a csapat emelkedésében a  csúcs felé, mialatt megnyerték a Gaming.dk dán liga hatodik szezonját, a "The Blast"-ot és a 2013-as Raidcall EMS One nyári szezonjának első online selejtező kupáját
.

wantz az idei DreamHack-en. Fotó: HLTV.org

A Koppenhágai Farkasok az 5.-8. helyes eredménnyel távoztak a nyári Dreamhackről, ahol a NiP ütötte ki őket három pálya után. Ez alatt magának Vestergaardnak sem volt a legjobb versenye, átlagban 0.46 ölés per körrel és 0.72-es ölés per halál aránnyal.
A Németországban, Cologne-ban tartott versenyre a csapat ideiglenesen beállította az ex fm.TOXiC tag Søren "socN" Falke-t, aki mostanában egy új feltörekvő csapatban, a flækkeholdet-ben, mostanra Eternity Gaming-ben mutatkozott. Ezelőtt már felhívta magára a figyelmet a Mad Catz Birmingham-en, ahol a negyedik legjobb, 0.85-ös  KPR-el(ölés/kör) és az ötödik legjobb, 1.18-as értékeléssel vezette az fm.TOXiC-ot az elődöntőbe.
A farkasok vezetősége a következő nyilatkozatot adta:

""Pár héttel ezelőtt "wantz" a tudtunkra adta, hogy többé nincs elég ideje, amit versenyszerű Counter-Strike-ra kellene szánnia, a szoros munkabeosztása miatt, így a nyári Dreamhack lesz az utolsó versenye.
Az ESL szerencsére engedélyezte a beugró utolsó pillanatban való besorozását a hónap végén zajló EMS döntőkre, így boldogan jelentjük be, hogy a kérdéses játékos Søren "socN" Falke lesz, az Eternity Gaming-ből."
Ki akarjuk hangsúlyozni, hogy ez csak egy ideiglenes megoldás és a verseny után fogunk foglalkozni új játékos keresésével.
Szeretnénk hálánkat kifejezni az Eternity Gaming-nek, hogy kölcsön adják az egyik játékosuk szolgáltatásait és az összes támogatónknak, a Steelseries-nek, a Komplett.dk-nek és az Adidasnak, a folyamatos segítségért.

A Copenhagen Wolves felállása a RaidCall EMS One döntőkre:

 Nicolai "device" Reedtz
 René "cajunb" Borg
 Peter "dupreeh" Rasmussen
 Henrik "FeTiSh" Christensen
 Søren "socN" Falke (beugró)

Mielőtt a farkasok útnak indul a RaidCall Ems One döntőkre, Június 29.-én Falke bemutatkozhat, az ESEA meghívásos ligájának tizennegyedik szezonjában, mikor a csapat tervezetten találkozni fog az LDLC.com és a VeryGames csapatával.

1 megjegyzés: