2013. június 22., szombat

cLy ki; TORNADOTONI be

A /10/ nevű csapat bejelentette hogy Anil "cLy" Gülec elhagyta a csapatukat,  Robert "TORNADOTONI" Radosevic-el erősítik meg magukat.
A hír a csapat kiábrándító eredményeinek következményeként érkezik. A hét elején befejeződött DreamHack nyári kiadásán a csapat a D csoport utolsójaként végzett a Copenhagen Wolves és Epsilon által rájuk mért vereség után.
Ez a sorozat a merev ellentéte a csapat SLTV StarSeries-en elért eredményeihez képest, ahol a pontokat tekintve második helyen állnak a Ninjas in Pyjamas-al egyetemben, akik habár három győzelmet tudhatnak a markukban.
Az online elért sikerek ellenére, Azmican "asmo" Berberoglu felfedte, hogy Gülec úgy döntött kilép a csapatból DreamHack-re való felkészülés közben.


"Két héttel a DreamHack előtt Anil "cLy" Gülec azt mondta nekünk, hogy többé nem szándékozik velünk játszani," nyilatkozta Berberoglu a 99damage.de-nek.
"Természetesen minket is megrázott, főleg, hogy ő sem tudta igazából elmagyarázni, mire alapozva hozta meg ezt a döntést, merthogy megalakulásunk óta szép eredményeket értünk el és sokat fejlődtünk.
"Azt nem tudom tagadni, hogy a DreamHack-en rosszul szerepeltünk, de Minskben jól játszottunk és magabiztosak voltunk abban hogy nálunk csak javulásnak van helye."


A török származású veterán helyettesítésére Robert "TORNADOTONI" Radosevic-et választották, aki játszott Dimitrios "stavros" Smoilis és Hendrik "strux1" Goetzendorff mellett is a korábbi TCM Gaming-ben.
Az osztrák játékos nem tud csatlakozni a csapat zárt felállásába a StarSeries-en, így a csapat reméli Nichlas "Nille" Busk használatba vételét, aki már korábban regisztrált a verseny elkövetkező részére.


"A StarSeries maradékát Nille-el fogjuk lejátszani, aki próbál engedélyt kérni a csapatától, hogy beugróként használhassuk a LAN döntők során Kievben." tette hozzá Bergerouglu.
"A felállásunkat TORNADOTONI-val egészítettük ki. Sajnos csak korlátozott ideje van CS:GO-ra, de nagyon tehetséges és gyakorlással gyorsan elérheti a  szintünket."


A /10/ csapat felállása a következőre módosult:
Dimitrios "stavros" Smoilis
Hendrik "strux1" Goetzendorff
Benjamin "qk-Mantis" Oberlein
Azmican "asmo" Berberoglu
Robert "TORNADOTONI" Radosevic




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése