2013. június 23., vasárnap

A paiN-nek vége, cogu csapat nélkül maradt

A myCNB.br szerint a paiN CS:GO részlege úgy döntött felhagy a játékkal.
A decemberben alakult, három volt paiN-es 1.6-os játékosból álló csapat februárban nagy port kavart, mikor csatlakozott hozzájuk a híres AWP-s Raphael "cogu" Camargo, miután eltávolították a ProGaming.TD csapatából.
A profi brazil versenyek hiánya miatt mostanában csak ritkán láthattuk játszani a csapatot, az egyetlen eredményük egy második hely volt a Razer CS:GO Challenge-en.
Az elmúlt hónapban pletykák keringtek arról hogy Frederico "atx" Maia és Willian "Lul4" Elias elválnak a csapattól, most meg is erősítették a csapat feloszlását.
cogu és társai most szabadúszók. Fotó: HLTV.org

Úgy tudni, a csapat kiábrándult a brazil CS:GO laposságától és Raphael "cogu" Camargo által mutatott elkötelezettség hiányától, amit a csatlakozásától fogva produkált.

A paiN a következő játékosokkal rendelkezett:
 Felippe "felippe1" Martins
 Frederico "atx" Maia
 Willian "LuL4" Elias
 Lorenzo "lrz" Araujo
 Raphael "cogu" Camargo


10.000€-s CS:GO díjazás a francia EPS-en


Az Electronic Sports League (ESL) bejelentette, hogy a francia EPS következő szezonjára 10.000€-s CS:GO díjazást tervez.
A francia ESL vezetőség többszöri felülvizsgálata után , úgy döntött, hogy újra lesz Counter-Strike az ország következő EPS szezonjában, ami szeptember 23.-án fog kezdődni és tartalmazni fogja CS:GO-t is.
Két játék lesz játszva az EPS hatodik szezonjában, CS:GO és League of Legends, mind a kettő 10.000€-s nyereménnyel kecsegtetve, ami az egész nyeremény összegét 20.000€-ra emeli.

Az LDCL és a VeryGames a két esélyes az EPS koronára. Fotó: HLTV.org

A következő hetek folyamán fogja bejelenteni a szezon felállását és a selejtező folyamatát az ESL.
Lejjebb megtalálható az
általuk összeállított előzetes az új francia EPS szezonról.