2013. június 22., szombat

A nEophyte sneix-el bővül

A nEophyte csapata úgy döntött lecserélik Lukáš "vergiL" Majerik -et a volt 3DMAX játékos Karel "sneix" Pavlica-ra, tudta meg a HLTV.org.
Majerik lecserélése meglepetésként érte a Cseh és Szlovák közösséget, mert a csapat az elmúlt időben szép eredményeket ért el, úgy helyi szinten, mint online európai versenyeken.
A Go4CSGO kupa havi döntője és a sima  ESL-es online verseny megnyerése után a csapat úgy döntött, hogy lecseréli egyik kulcs játékosát és helyette a CS:Source ENC 2008 győztes játékossal próbálkozik.

"vergiL nem tudta hozni a formát, amit elvártunk tőle. Öt verseny áll előttünk, így meg kellet hozni ezt a lépést, hogy alkalmazkodni tudjunk egymáshoz." Nyilatkozta David "KAPARZO" Lacina a HLTV.org-nak.

Pavlica csapat nélkül van, mióta a 3DMAX felbomlott április elején, a Copenhagen Games-ről és a Mad Catz Vienna-ról való gyors kiesés után.

"Reméljük Karel vissza tud kapaszkodni a CS:S-es szintjére, ami javítani tudna a jövőbeli eredményeinken. Bár valamikor az új felállások csak visszafogják a csapatot, csak idő kérdése, hogy mikorra tudunk javítani a csapatjátékunkon."

Pavlica-t az új csapatával egyetemben a Prague Challenge-en Július 13.-a és 14.-e között láthatjuk akcióban , abban az esetben ha a rendezvény talál elég jelentkezőt.
A nEophyte csapata a következő ötössel büszkélkedhet:
 David "KAPARZO" Lacina
 Jaroslav "VANTICEK" Dudla
 Andrej "leskoe" Lesko
 Martin "STYKO" Styk
 Karel "sneix" Pavlica 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése